Klaar voor je droomreis?

Op zoek naar een parkeerplek op het vliegveld?
January 3, 2017
Groot aanbod parkeermogelijkheden Schiphol
January 3, 2017

Heb je altijd al gedroomd van een reis naar bijvoorbeeld Azië, Afrika, Zuid-Amerika of het Midden-Oosten? Wil je heel graag eruit maar zou je niet weten hoe je dit moet organiseren? Neem dan eens een kijkje op internet en zoek naar reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in verre reizen. Dit is vooral verstandig voor mensen die nog nooit een lange reis hebben gemaakt, laat staan in hun eentje. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Dankzij de hulp van een reisorganisatie kun je zonder zorgen vertrekken naar een ver land. Onderstaand lees je diverse mogelijkheden om op reis te gaan die je worden aangeboden door Shoestring.

Groepsreizen
Groepsreizen zijn ideaal voor de wereldreizigers die niet in hun uppie een land willen verkennen. De meeste groepsreizen hebben een programma en ruimte voor eigen invulling. Wat groepsreizen zo leuk maakt is dat je in het gezelschap bent van mensen met dezelfde liefde voor culturen. De groepsreizen van Shoestring gaan over de hele wereld van Marokko tot Noord-Ethiopië of wat dacht je van India of Thailand. Geen enkel continent is veilig voor de organisatie van Shoestring dus wil je echt speciale landen ontdekken zonder massa toerisme, neem dan vooral eens een kijkje.

Single reizen
Kun je werkelijk niemand zo ver krijgen om met je mee te gaan op vakantie dan kun je jezelf trakteren op een single reis. Tijdens een single reis ga je op vakantie met allemaal gelijkgestemden die net zoals jij nieuwe landen willen ontdekken. Het is ook altijd mogelijk om er eventjes alleen tussenuit te knijpen waarnaar je ’s avonds weer het gezelschap van je groep kunt opzoeken.

Individuele rondreis
Ga je liever alleen op vakantie en wil je ook je vakantie zelf samenstellen dan kun je een individuele rondreis doen. Je bepaalt zelf de route van je reis en kunt daarbij gebruik maken van de kennis en ervaring van Shoestring.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Wil je weten of Shoestring echt de beste reisorganisatie is? Lees dan eens de ervaringen van andere reizigers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *