Op zoek naar een parkeerplek op het vliegveld?

Hotels in Zaventem
February 10, 2014
Klaar voor je droomreis?
January 3, 2017

Ga je heerlijk op vakantie en wil je verzekerd zijn van een parkeerplek bij de luchthaven? Kies er dan voor om gebruik te maken van een parkeerservice. Zij kunnen jouw auto goedkoop en veilig parkeren. Tevens hoef je jezelf niet druk te maken over lange wachttijden. Voordat je op reis gaat reserveer je online een parkeerplek en spreek je de tijd en datum van vertrek en aankomst af. Door gebruik te maken van een parkeerservice hoef je jezelf nooit meer druk over het parkeren bij het vliegveld aangezien dit vaak veel tijd kan kosten. Dankzij jouw reservering ben je verzekerd van een parkeerplek en kun je zonder parkeerstress op vakantie.

Valet service
Bij de luchthaven in Eindhoven zijn er twee manieren om je auto te laten parkeren. Eén daarvan is de valet service. Om hiervan gebruik te maken reserveer je een tijdje van tevoren je parkeerplek. Hierbij geef je aan op welke datum en tijdstip je jouw auto inlevert. Op de dag vertrek bel je 20 minuten voordat je aankomt bij de luchthaven naar de parkeer service. Zij kunnen er dan voor zorgen dat alles is geregeld op het moment dat je aankomt. Vervolgens rijdt je naar de privé valet parkeerplaats van de service die dichtbij het vliegveld is. Er staat meteen een chauffeur op je te wachten die je auto in ontvangt neemt en hem parkeert op een beveiligde parking. Bij terugkomst staat de chauffeur voor de aankomsthal op je te wachten zodat je direct weer terug naar huis kan.

Shuttle service
Ook bij de shuttle services dien je eerst een plek te reserveren op de parkeerplaats dichtbij het vliegveld. Je brengt je auto eerst naar de privé parkeerplek van de service die slechts 60 meter van de aankomsthal is. Je hoeft dan alleen je auto af te geven en vervolgens kun je inchecken. In een paar minuten tijd heb jij een veilig onderdak voor je auto geregeld. Bij terugkomst staat er een shuttlebus voor je klaar die je gratis naar je auto brengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *